/ Tjänster

SEO & SEM

Den organiska trafiken till din hemsida är en av de viktigaste kanaler du har. Med SEO kan du se till att potentiella kunder hittar just dig när de googlar! Samtidigt kan betald trafik från Google, SEM, hjälpa dig att öka denna relevanta trafik betydligt.

/ Bakgrund

Öka din trafik från Google med SEO och SEM

Rätt användning av SEO gör att fler kunder hittar till din hemsida när de söker på Google eller andra sökmotorer och ger dig mängder med organisk (och gratis!) trafik. Med vårt kompletta SEO-paket får du stödet att komma igång med SEO på riktigt och stärka din digitala närvaro. För att få bäst ”bang for the buck” och mest långvariga resultat, rekommenderar vi att kombinera organisk och betald trafik.

De flesta företag idag använder sig av digital annonsering på ett eller annat sätt, och Google är en viktig kanal här. Google Ads är ett väldigt kraftfullt sätt att driva trafik, men det gäller att använda det rätt för att få resultat. Vi hjälper dig med det!

Så hjälper vi dig med organisk och betald trafik från Google

Från 15.000 SEK
Boka möte

Vi hjälper dig att få resultat på Google genom SEO & SEM

  • Strategi

Vi hjälper dig att sätta en SEO- och SEM-strategi som ger resultat. Allt från målgrupp, syfte och mål, budget och sökord till mätetal och rapportering tas med i er strategi.

  • Sökordsanalys & optimering

Analys och lista på relevanta sökord som ni bör jobba löpande med. Teknisk analys av er hemsida för att optimera SEO. Vi gör även en konkurrent-analys för att jämföra och mappa er mot konkurrenterna. Slutligen tar vi fram en content-plan för att ni ska jobba sökordsoptimerat med innehållet på hemsidan.

  • Ads Management

Våra experter sätter upp annonserna och optimerar dessa löpande för att maximera resultatet. Vi tar fram och optimerar text löpande och rapporterar på mätetalen månadsvis eller enligt era önskemål.

”Smarkify har optimerat vår digitala marknadsföring. Vi fick mer än en byrå, vi fick en partner.”

Athena Sjöblom
Marketing Specialist på Hasselfors Garden
Läs hela kundcaset