/ Tjänster

HubSpot

Vi hjälper er att sätta upp HubSpot på ett sömlöst sätt och hjälper er igång med allt från att koppla HubSpot till hemsidan till att importera data och sätta de flöden som behövs för att komma igång. Vi hjälper er igång med HubSpot!

/ Bakgrund

Kom igång med HubSpot med våra experter

I vår implementering ingår alla delar för att ni ska kunna börja använda HubSpot. Bland annat stöttar vi dig med teknisk uppsättning av HubSpot från start till mål, vi utbildar dina säljare och som ska jobba i HubSpot och vi hjälper till med strategi och uppsättning av flöden och automatiseringar.

För att ni ska få bästa effekt från HubSpot hjälper vi er även att sätta en strategi för automatisering och att få ihop sälj och marknad. Vi är med er hela vägen till resultat.

Så hjälper vi dig att komma igång med HubSpot

Från 35.000 SEK
Boka möte

Vi hjälper dig att implementera HubSpot smidigt och snabbt

  • Teknisk uppsättning

Vi hjälper dig med den tekniska uppsättningen av HubSpot från start till mål. Du får all hjälp du behöver för att komma igång och jobba i systemet.

  • Utbildning

Vi sätter ihop utbildningar för att som ska jobba i HubSpot så att ni får operativt stöd i att börja nyttja all funktionalitet på bästa sätt.

  • Operativt arbete i HubSpot

Våra experter utför praktiskt arbete i er plattform där det behövs. Vi analyserar vad som fungerar bra respektive dåligt och kommer med rekommendationer till optimering samt tips om ny funktionalitet som är användbar för er.

Prenumerera på vårt HubSpot updates

Få senaste nytt rakt till din inkorg!

“Vi upplevde att det var lätt att komma igång med HubSpot. Vi fokuserade på de viktigaste funktionerna först och såg till att det linjerade med vår Playbook. Ibland kan de kännas överväldigande och mastigt att byta system, men genom att vi fick stöd med att ta det viktigaste först fick vi bästa förutsättningarna för en smidig implementering."

Annika Jörs
Marknadskoordinator på iCore
Läs hela kundcaset