/ Tjänster

Marketing as a Service

Behöver du maximera er digitala marknadsföring för att nå era mål? Behöver du (egentligen) en hel marknadsavdelning men har inte budget för det just nu? Då är vi den flexibla byrån som kan stötta dig.

/ Bakgrund

Prenumerera på intäktsdrivande marknadsföring
och väx smartare.

Idag står många bolag inför starka tillväxtmål - men har en allt snävare budget. Samtidigt förväntas ensamma marknadsförare agera SEO-expert, digital strateg, formgivare och copywriter samtidigt. Om ni vill se resultat och ha en välmående arbetsplats är det en ekvation som inte håller.

Skala upp och skala ner där du behöver! Ta in experter som hjälper er inom just de områden som ni behöver hjälp med just nu. Vi kan hjälpa dig med bland annat SEO, Inbound marketing, digital strategi och Sales Enablement. Ta in experter som utför marknadsinsatserna du behöver. Eller få tillgång till en hel marknadsavdelning som du kan enkelt kan skala upp och ner där det behövs. Det är en populär lösning som kallas för MaaS (Marketing as a Service).

Den flexibla kraften i MaaS

Från 35.000 SEK
Vi skräddarsyr ditt Maas-paket från 35.000kr
Boka möte

Istället för att anställa en person, får du tillgång till en marknadsavdelning som följer era behov. MaaS (Marketing as a Service) är en av våra kostnadseffektiva och skalbarlösningar för dig där du får:

  • Helhetslösning som kan skalas upp/ner beroende på dina behov.
  • Tillgång till djup expertis inom alla våra specialistområden.
  • En dedikerad kontaktperson  / digital strateg som kan din verksamhet.
  • All expertis du behöver till ett fast pris per månad.
  • Över 10 experter till priset av 1 anställd.

”Vi fick ett team av experter istället för en anställd”

Lena Backlund
Head of marketing Nordics på SD Worx
Läs hela kundcaset