/ Tjänster

Webbdesign och utveckling

Behöver du öka trafiken, få högre konverteringsgrad och stärka ert varumärke? Låt experter bygga din viktigaste kommunikationskanal – din hemsida! 

/ Bakgrund

Låt våra experter bygga en hemsida som sticker ut

Hemsidan är din viktigaste digitala kanal. Kunder och potentiella kunder gör sin research på din hemsida och skapar sig också en uppfattning om vilka ni är och vad ni erbjuder för värde. I dagens konkurrensutsatta värld behöver du ha en hemsida som är modern, responsiv, SEO-anpassad, målgruppsanpassad och användarvänlig. Genom att lägga stort fokus på er hemsida kan du vara med och styra hur kundernas köpresa ser ut på just din hemsida. Ju bättre du lyckas, desto mer troligt att kunder väljer just dig.

Smarkify har hjälpt många företag att skapa en hemsida som fokuserar på målgruppen och SEO samtidigt som den bygger varumärket och den visuella identiteten för dig som företag. Vi vet vad som behövs för att lyckas sticka ut.

Så hjälper vi dig med en hemsida som sticker ut från konkurrenterna

Från 55.000 SEK
Boka möte

Vi hjälper dig med design & utveckling av en hemsida som skapar en upplevelse

  • Uppstart och workshop  

Vi börjar alltid med en workshop för att sätta syfte och mål med er digitala närvaro och hemsida. Vi tar fram mock-ups för att förstå hur ni vill uppfattas och vad som är viktigt för er som varumärke  

  • Design och utveckling  

Vi hjälper dig att transformera din webb till en modern och visuellt tilltalande low code-sida genom Webflow, Wordpress eller Squarespace, så att du kan ha en snygg sida som är under din egna kontroll. Du ska inte vara beroende av utvecklare, utan du ska kunna uppdatera SEO, copy, mallar och design precis när du vill.  

  • Projektledning & lansering  

Vi hjälper dig från start till lansering av din nya hemsida. Du får stöd med allt från re-directs till flytt av innehåll, mobilanpassning, bildval etc. Du får även stöd vid live-sättning av sidan för att testa så allt fungerar som det ska. Vi finns med dig från start till klart.  

”Förut kunde vi skämmas över vår utdaterade hemsida, och ville helst inte dra in trafik. Nu är vi stolta över hur vi ser ut i alla kanaler och bortskämda med att det blir så snyggt.”

Anna Lundvall Hedin
Marknadschef på Skyresponse
Läs hela kundcaset