/ Tjänster

Grafisk design

Starka varumärken har alltid en stark visuell identitet. Det grafiska är ofta det första som fångar vår uppmärksamhet. Våra grafiska experter hjälper dig att fånga och behålla uppmärksamheten med visuellt tilltalande design.

/ Bakgrund

Få ditt varumärke att sticka ut från konkurrenterna

Grafisk design handlar inte bara om att göra din guide eller hemsida visuellt snyggare. Det handlar om att kommunicera varumärket på ett enhetligt sätt, och att ge besökaren eller läsaren en upplevelse som gör att de vill ha mer.

Smarkifys experter hjälper dig med allt från grafiskt material så som presentationer, bilder, mallar och guider till en snygg hemsida och brand guidelines som visare vilka ni är som bolag.

Så kan du ta ditt varumärke till nästa nivå och skapa en upplevelse

Från 25.000 SEK
Boka möte

På Smarkify kan vi stötta med allt inom grafisk design

  • Mallar och guider

Vi sätter mallar för PowerPoint, Word, social media-inlägg så som karuseller och bilder. Allt för att ditt varumärke ska uppfattas enhetligt och tydligt.

  • Annons-material

För att skapa en vass annons krävs både tydlig copy och en grafisk design som fångar uppmärksamheten och levererar en upplevelse.

  • Presentationer

De flesta företag har säljpresentationer och material som behöver ha en grafisk design som både tilltalar målgruppen och ligger i linje med er grafiska profil. Presentations-material kan också vara för mässor, event eller till partners.

“Smarkify vågade utmana oss och fick oss att tänka i helt nya banor. Nu är vi bortskämda med att allt de gör blir så snyggt.”

Anna Lundvall Hedin
Marknadschef på Skyresponse
Läs hela kundcaset